De Vrieze Networking

Maak kennis met De Vrieze Networking

OVER ONS

ICT sinds 2006

De Vrieze Networking is uw betrouwbare ICT specialist.

Wij zijn gespecialiseerd in netwerkinfrastructuren, security en storage bij MKB en middelgrote organisaties. 

Uw netwerk infrastructuur is het hart van uw ICT organisatie.

Dit moet staan als een huis en tegen een stootje kunnen!

Arjan de Vrieze

 

Directeur De Vrieze Networking

Arjan stelt zich voor.

Voor de start van De Vrieze Networking in januari 2006, ben ik werkzaam geweest bij verschillende automatiseringsbedrijven.

Hier heb ik veel kennis opgedaan van complexe bedrijfsnetwerken.

In april 2005 tot mei 2010 ben ik werkzaam geweest bij de Gemeente Vlissingen, daar heb ik de functie van systeembeheerder uitgevoerd.  De migratie van Windows NT 4.0 naar Windows XP was één van mijn projecten.

In 2008 ben ik minder gaan werken voor de Gemeente, en heb ik De Vrieze Networking verder uitgebreid. Het aantal klanten groeide zo snel, dat ik al gauw volledig zelfstandig ben geworden.

In mijn bedrijf werkt een medewerker, tevens werk ik veel samen met collega ICT bedrijven.

Ik werk dagelijks met veel plezier, en sta klaar voor mijn klanten.

Zullen we een keer kennismaken? Ik stel mezelf en mijn bedrijf graag een keer aan u voor!

arjan de vrieze de vrieze networking
Quintin Temmerman
Is een enthousiaste en deskundige ICT-medewerker die sinds 2020 werkzaam is bij De Vrieze Networking. Met zijn brede kennis en ervaring op het gebied van informatietechnologie speelt hij een belangrijke rol in het ondersteunen en verbeteren van de IT-infrastructuur van het bedrijf.

Als ICT-medewerker is Quintin verantwoordelijk voor het analyseren, installeren, configureren en onderhouden van zowel hardware- als softwarecomponenten. Hij heeft een scherp oog voor detail en zorgt ervoor dat alle systemen soepel draaien en storingen snel worden opgelost. Zijn proactieve aanpak en probleemoplossende vaardigheden stellen hem in staat om efficiënte oplossingen te bieden en de productiviteit van de medewerkers te verbeteren.

Naast zijn passie voor ICT heeft Quintin ook andere interesses en hobby’s, zoals auto’s en cardetailing. Hij heeft een grote liefde voor auto’s en vindt het leuk om zijn vrije tijd te besteden aan het onderhouden en verbeteren van de uitstraling van voertuigen. Hij geniet ervan om auto’s tot in de puntjes te reinigen en te polijsten.

jaren ervaring

tevreden clienten

VERTROUWEN

waarom De Vrieze Networking

Maar waarom zou ik kiezen voor De Vrieze Networking?

Ten eerste; De Vrieze Networking is een puur (en) Zeeuws bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Zeeland (5 jaar Colijnsplaat, 4 jaar in Middelburg en tot heden in Wolphaartsdijk) en de directeur is een echte Zeeuw. Dit betekent overigens niet dat u buiten Zeeland niet met ons kunt samenwerken, integendeel, dit betekent dat u ook buiten Zeeland kun samenwerken met een ICT bedrijf dat nuchter, betrouwbaar en open minded in zaken staat!

De Vrieze Networking is al meer dan 15 jaar werkzaam in de automatiseringsbranche en is actief en graag gezien in veel verschillende sectoren.

jarenlange ervaring

betrouwbare partner

vriendelijke service

denkt met u mee

klanttevredenheid voorop

 

Welke wensen u ook wilt verwezenlijken en welke knelpunten er ook zijn op te lossen;

De Vrieze Networking is dé ict partner op netwerkgebied.

 

We zijn er om u te helpen!

Kantoor

Hoofdstraat 57
4471 AH Wolphaartsdijk

Bereikbaar

dagelijks 9.00 - 17.00

Bel ons